2013. november 18., hétfő

Aeterna - Sötét szív - Hetedik fejezet 2/1



Alfonzék végre elérnek Velsylisig, a lapos sziklákig. Mivel megfogadták, nem szólnak egymáshoz, ezért csendben menetelnek. Vagy mégsem? Kukkantsatok bele a fejezetbe, és nézzétek meg saját szemetekkel, hogy kettejük közül ki tűri jobban ezt a némasági fogadalmat! 
Jó olvasást! :)

Jade 




2 megjegyzés:

  1. Oh,az Imenokra! :)) Már megent egy olyan fejezet,hogy amikor belemélyülök akkor, van vége. És csak..nem..egy olyan fejezethez értünk amikor lett volna valami romantika a sok dac,gőg, meg a sok izgalom után? Csak a csattanó maradt el! :) Ahogy olvastam Alfonz gondolatait, rájöttem,hogy míly emberek lehettek a régi lovagok. Akikben még élt a becsület, és készek voltak úrnőjükért a hegyet is arrébb tenni. A mai sok férfi sztem gerincre fektetné Jillia-t, de Alfonzban benne van még az érték, és ezt jó olvasni. Nah most úgy írtam, mintha a saját nememet gyűlölném, csak a tényeket írom le! :) Amúgy csaknem szerelem kezdődött a két lény között? :) Be kell vallanom, nem olvastam még romantikus regényeket, de ez a rész is tetszett! Bár az izgalom itt kevesebb volt mint az előző részben, de amit ki akartál fejezni a kettejük, kapcsolatáról, az nagyon is jól lejött! Csak így tovább! Oh..már megint az Imenokra! Sose írtam még ennyit..még a suliban sem mikor doga volt! :) Lehet, hogy én is író lettem a hatásodtól? :) Várom nagyon a jövő hét Hétfőt..

    VálaszTörlés
  2. Szia, Skynet!

    Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de olyan szépeket mondtál, hogy elakadt a szavam. Látod mennyire? Közel egy hétig tartott a szótlanság! :) Örült is volna a családom, ha valóban így lett volna! :D
    Igen, ebben a fejezetben egy kicsit az érzelmekre helyeztem a hangsúlyt. Nem baj, ha néha az akciósabb események a háttérbe szorulnak. Szeretek a lelki változásokról írni, így néhányszor fogsz nálam ilyesmivel találkozni. Szerintem, néha kellenek az olyan pillantok, amikor az ember megáll, és csak befelé fordul vagy csak az érzelmekkel törődik. Az érzéseinktől leszünk igazán emberiek. Még ha néhány ember próbál tudomást sem venni róla, azok akkor is ott vannak, az élet részei.
    Azt, hogy a mai férfiak mit csinálnának Jilliával, inkább ne is emlegessük! Az oldalt olvashatják fiatalkorúak is, a végén még kikapok, hogy nincs kint a 18-as karika! :)
    Köszönöm, hogy megint itt voltál! Várlak vissza! :)

    Jade

    VálaszTörlés