2013. november 11., hétfő

Aeterna - Sötét szív - Hatodik fejezet 2/2



Bár hét közben elmaradnak mostanában a frissítések kóros időhiány miatt, de a hétfőivel semmiképp sem szeretnék adós maradni! Most is itt vagyok, és hoztam az új fejezetet. Bár eredetileg három részre szerettem volna osztani a fejezetet, de többen is a múltkori rész rövidsége miatt egy hosszabb bejegyzést kértek, így teljesüljön az ő kívánságuk! :)
Jó olvasást hozzá!
   
Jade




2 megjegyzés:

  1. Hát...hm..nem találok szavakat. Először amikor elnéztem a fejezet hosszúságát azt láttam nem semmi. De.. :)) ... kevés..többet,és többet akartam a végére! Olyan kevésnek éreztem a belemélyülésem miatt. Éreztem a mocsárszagot, láttam a fák dühét és az alakokat,mint a John Carpenter cimű A Köd-ben. Mind ott állnak és dühösek, csonkított testükkel Jillia-t akarják. Azt vettem észre a fejezet végére az én szívem is gyorsabban vert, annyira izgultam, hogy mi lesz a vége. De...nem találok szavakat.. nem tudom mikor olvastam ilyen izgalmas fejezeteket.
    El akarok még jobban mélyülni a világodban! Én is úgy vagyok mint az Aeterna, mi egyre jobban árad szét az ereidben,én is ezt akarom! Több és Több fejezetet akarok!! :))

    Grat az eddigi munkádért!
    Lebilincselő, Izgalmas, Érzelmekkel Teli!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Skynet!

    Be kell, valljam neked, hogy én meg a te hozzászólásaidtól válok lassan függővé! :) Mindig melegséggel töltenek el a kedves szavaid, de a mai borongós, szürke, őszi napon különösen jól estek.
    Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett ez a fejezet is. Nem tudok mást mondani, hogy várlak továbbra is, és remélem, minél jobban haladunk előre a történetben, a te ereidet is úgy megtölti az Aeterna, mint az enyémet, és legalább annyira fogod szeretni ezt a világot, mint én!

    Jade

    VálaszTörlés