2013. december 10., kedd

Aeterna - Sötét szív - Nyolcadik fejezet 2/2


Na, szóval... Akkor a beígért fejezet. :) Remélem, vártátok már!
Emlékeztek még, hogy hol lett vége az előző résznek? Idohne elárulta az egyik legnagyobb titkát. Nézzük, mi derül még ki! Jó szórakozást hozzá!

Jade


2 megjegyzés:

  1. Hát most én vártam a hétfőt, mint a fizetést,de az 1 napos késés még belefér! :) Főleg ha a fejezet olyan izgalmas mint a mostani. Szinte faltam a sorokat, a végén meg majdnem a monitort faltam be, hogy : "Ne mááááárrrr most megent vége????"
    Nem lehetne picikével több fejezetet felrakni? :D
    Ez a rész izgalmakkal csali viszállyal és titokkal teli volt. A Végére én is összezavarodtam,hogy Mistral egy undorító királynő, de a végére passzoltam,hogy he? Mi is van itt? Ő csak egy pajzs mi felfogja a népe elől a jóslatot? Hmmmmm.... nem értem :)

    Nagyon várom a folytatást!!! Ez a regény egyre jobb és jobb!!!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Skynet!

    Örülök, hogy ma is itt voltál, olvastál, véleményeztél. Annak meg főleg, hogy az egy napos késés sem riasztott el. :)
    A monitort azért ne edd meg! Azon kívül, hogy teli van káros és emészthetetlen anyaggal, min fogod elolvasni a következő fejezetet, ha most elfogyasztod vacsorára? :D
    A fejezetek hosszával még mindig ugyanaz a problémám. Ha sokat rakok fel hamar elfogy a regény. Na, meg nem is a legkényelmesebb monitoron olvasni hosszabb szövegeket.
    Hogy Mistral milyen is valójában vagy kinek az oldalán áll, milyen szerep jut neki ebben a kalamajkában... Hát az titok! :D Nem spoilerezek! :) De minden rejtélyre fény derül, ígérem, csak olvass tovább kitartóan!

    Nagyon jól esik hallani, hogy egyre jobban tetszik! Várlak vissza a következő fejezetre is! :)

    Jade

    VálaszTörlés