2013. december 2., hétfő

Aeterna - Sötét szív - Nyolcadik fejezet 2/1



Odakint egészen téliesre fordult az idő, és az adventi készülődés is elkezdődött tegnap - közeleg a Karácsony, az egyik kedvenc ünnepem -, de a nagy sürgés-forgásban a hétfői frissítés nem maradhat el! 
Jó olvasást hozzá mindenkinek! :)

Jade 



2 megjegyzés:

  1. Most olyan érzésem támadt,miközben olvastam ezt a fejezetet, mintha a Colombo-t olvastam volna. Kutatás, kutatás hátán, a rejtély felderítése és egy szereplő múltja. egy a bajom,hogy megint mikor már a monitorra rátapadva olvastam,hogy iggen...iggen..mondd tovább és milyen eskü köt? mit kell megtudniuk? Mire...folyt köv. Mire én: -Hogy a ragya cifrázzaki! :DD

    Naon várom a következő hétfőt,hogy megtudjam a többi titkot..Minden Titkot tudni akarok!! :))

    Bár mikor olvastam picit féltem,hogy ez egy kutatásról szóló fejezet lesz sztem, és nem holmi kalandos rész, de ezt is ügyesen leírtad! Grat!!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Skynet! Látom, ide is megérkeztél! :) Olyan, mintha Columbo-t olvastál volna? Ezen mosolyognom kellett, aranyos vagy! :) Columbo-tól kicsit messze áll a történet, de igen, próbálkozom mindig belecsempészni valami izgalmat, még ha unalmasabbnak tűnő rész következik, akkor is. Sok helyen olvastam, és tanultam is, hogy csak olyanról írjunk, ami minket is érdekel. Ha már minket untat írás közben a történet, akkor valószínűleg az olvasót is fogja. Én szeretem az izgalmas, fordulatos történeteket, ahol nem lehet előre tudni, merre visz a cselekmény, épp ezért próbálok hasonlót írni. Olyat, amit én is szívesen megvennék a könyvesboltban, elolvasnék. Csak remélni tudom, hogy ez a vágyam nem csak szándék marad! :)

    Jade

    VálaszTörlés