2013. október 21., hétfő

Aeterna - Sötét szív - Ötödik fejezet 1.



Ha hétfő, akkor új rész. Egy igen érdekes helyen épült házról és a még érdekesebb lakójáról fog szólni a mai fejezet. Jillia nehéz helyzetbe kerül: nem könnyű megbirkóznia a védelmet jelentő otthonán kívül. 
Olvassátok, hogyan sikerül neki! 

Jó szórakozást!

Jade 


2 megjegyzés:

  1. Huhh..egy ilyen izgalmas fejezetet.. :) Nem hittem, hogy az előzzö fejezetet valami überelheti,de ez..a mai...JELENTEM A REGÉNYED FAN-ja LETTEM! :D Olyan izgalmas az egész regény, kezdem úgy érezni magam,mint aki péntekenként a dallas-t nézi, és várja már a köv. pénteket. :)) Szinte láttam magam előtt a beszélgetéseket, a házat, éreztem az étel ízét a számban, a MÉZSÖR izét is.. nyam-nyam.. Kár, hogy ilyennel ,nem tudsz szolgálni! :) És ez a gondolatátvitel, mikor Jillia belenézet Serimer fejébe és látta azt a nőt hadsereggel mögötte és a menekülőt valaki felnyársalta mint a szalonnát a szalonnasütéskor! Nagyon tetszett az egész fejezet! Várom a többit! Nem lehetne, már holnap hétfő? :DD

    VálaszTörlés
  2. Kedves Skynet!

    De jó téged újra itt látni! Egy kitartó olvasó és véleményező. :) Hogy a rajongóm lettél, annak külön örülök.
    Dallas? Rajongót szeretnék annyit, de olyan szappanoperai mélységeket nem, mint amit az a sorozat elért.
    Hogy bevontalak a történetbe az érzékeidet használva, az elégedettséggel tölt el. Tavasszal tanultam a Könyvmolyképző íróiskolájában ezt a fogást, és hogy hatásosan tudtam alkalmazni, az számomra elismerés. :)
    Várlak következő alkalommal is! :)

    VálaszTörlés