2013. december 16., hétfő

Aeterna - Sötét szív - Kilencedik fejezet

Már csak egy hét van karácsonyig - személy szerint az egyik kedvenc ünnepem. A nagy sürgés-forgás közepette remélem, azért még jut időtök olvasni! Hétfő van, így jön a friss fejezet! Amiben visszatérünk most Jilliáékhoz. Emlékeztek, hol hagytuk ott őket? Megmenekültek abból a sötét toronyból, Alfonz pedig ennek a kalandnak a hatására ismét Jilliához szólt. Lássuk, mit hoz ki még belőlük az a megrázó élmény!

Jó olvasást!
Jade




4 megjegyzés:

  1. Hát..most nehéz szavakat találnom. Ez a fejezet,nem holmi kardok harcától, vagy mágiától szólt volna, hanem ebben ismét a romantika tombolt, és be kell vallanom nem hittem volna, hogy egy romantikus rész így le tud szögezni. A végén faltam a sorokat, hogy most mi lesz? Meglesz? mit reagál erre? És megtörtént, és még élvezte is. Amikor a fejezetet befejeztem kicsit úgy éreztem magam, mint amikor a moziban ültem és egy jól ellógo...izéé suli helyett :DD néztem egy filmet és a filmbe úgy belemerültem, hogy nehezemre esett visszatérni a valóságba, és nem hittem , hogy ez a rész is ezt váltja ki belőlem. Kicsit furcsálltam is az érzést ami elöntött. Ezt érezném? egy romantikus résznél? Mintha én is ott lettem volna a helyszínen, éreztem az étel illatát, láttam a szereplőket, a tájat és elképzeltem ahogy a holdat és is követem. Egyszerűen, ha egy szóval akarnám jellemezni a fejezetet akkor ez lenne: Waaaoooooo :))) Le a kalappal ismét, és nagyon várom a többit.. A munkám miatt nem jutott időm az olvasásra, de így legalább nem kell annyit várnom! :D Jó a regény eddig..Sok Sikert továbbra is!

    VálaszTörlés
  2. Szia, Skynet!

    Hát csütörtök éjjel valóban nincs messze a hétfő délutántól! :) Jól kivártál, hogy ne kelljen sokáig ácsingóznod a következő fejezetre! :D Már azt hittem elnyelt téged a karácsonyi, vásári forgatag. Tudod, az egy olyan csúnya szörnyeteg, ami minden évben, decemberben támad. Színeivel, illataival elcsábít, hogy aztán kifossza a pénztárcádat!

    Na, de visszatérve a regényhez! Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire örülök, hogy rendszeresen visszatérsz, olvasol engem, véleményezel, és hogy még tetszik is, az a legjobb dolog. Az úgy, rendesen simizi a májam. :)

    Szóval, te egy olyan alak vagy, aki nincs igazán oda a romantikus történetekért. Ebben pedig lesz, nem túlzásba véve, de ott vannak az érzelmek. Hogyha menekülni akarsz, most tedd meg, később már úgysem fogsz tudni! :) De néha kellenek az ilyen nyugis részek, ott ülni egy tábortűznél, nézni a csillagokat, és szerelmesnek lenni, vagy csak csupa nagy betűkkel : ÉREZNI AZ ÉLETET, főleg, ilyen borongós időben, mint amilyen mostanában van.

    Örülök, hogy tetszett, és hogy itt voltál! Várlak vissza legközelebb is! :)

    Jade

    VálaszTörlés
  3. Erről a fejezetről az jutott eszembe, hogy: Na és most változik majd át a béka herceggé :DD ... Eddig nagyon tetszett ez a regény, ez a fejezet kicsit csalódást okozott nekem. Azért még kíváncsi vagyok a folytatásra:)

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Kedves Névtelen! Azért nem olyan egyszerű dolog békából herceggé változni, és még Jillia sem igazán érdemelte ki, hogy ez megtörténjen. De kitartás, már elkezdett átváltozgatni, nem? :) Remélem, a csalódás ellenére továbbra is ki fogsz tartani a történet mellett, mert még tartogat meglepetéseket! Örülök, hogy itt voltál, és várlak vissza! :) Jade

      Törlés