2014. február 4., kedd

Aeterna - Sötét szív - 11. fejezet 2/2.


Hosszan küzdöttem, harcoltam a szavakkal, mondatokkal, de végül én győztem. Itt az új fejezet! :)

Mivel olyan rég volt az előző rész, egy emlékeztető belőle: 
Jillia éjszaka álmot lát a kékszemű férfival és egy másik, démoni nővel, aki rátámad. Sikerül felébresztenie magát. Ijedtében Alfonz szobájába menekül, de az összekuszálódott érzései talán még veszélyesebbek, mint az álma. Elmenekül a fogadóból. Alfonz hiába siet utána, egy idegen asszony elrabolja őt, miután a megvadult lovait Jillia megállította a fél város szeme láttára. 

Jó olvasást! :) 





2 megjegyzés:

  1. Hát igen..kb 2 hete nem olvastam a fejezetedet, és már nagyon hiányoltam a regényedet, de most úgy érzem magam mint a kisiskolás ki jól bekajált és nagyot sóhajt és a pociját simogatja,mert ez a fejezet amilyen hosszúnak tűnt olyan gyorsan el is olvastam. :) Ez a lovas lóidomáros jelenet Sahna furi hozzáállása Jilliához, szinte öröm volt olvasni, hogy ilyen emberek is vannak,még ha könyvben is,de nagy öröm volt! :) Az egész fejezetet úgy szippantottam be,mint Jillia az Akácvirág illatát! :)) Várom..ismétlem..NAGGYON VÁROM!! A legközelebbi fejezetet! :)) Nagyon ügyi vagy..ezt kamatoztatni kell,és hogy jól érezd magad..1 hű olvasód már van! :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Skynet!

    Nem találok szavakat, nagyon aranyos vagy! Meghatott, amiket írtál. Örülök, hogy a hosszú kihagyás ellenére is még itt vagy, kitartasz mellettem.
    Olvastatta magát a fejezet? Az jó! :) Sahna, igen, fura alak, van benne önzetlenség is, de... Nem lövöm le a poént! :D
    Még egyszer köszönöm a biztató szavaidat! Nagyon jól esett!

    Jade

    VálaszTörlés